Grilltider
Helena Helt Enkelt
Helena Helt Enkelt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 19 juni, 2013 · 23:00
  • 2013 kommer vi att
  • 8 av
  • 10 svenskar äger en grill
  • 5 procent som grillar hela vintern
  • 72 procent säger att de helst grillar fläskkött
  • 44 procent vill grilla mer fisk och skaldjur
  • 55 procent anger att det största skälet till att de inte grillar mer frukt och grönt är
  • 49 procent gillar att förnya sig och testa olika saker på grillen
  • 70 procent planerar sina grilltillfällen några dagar i förväg
  • 66 grader Nöt kött: 58 grader (så där fint röd-rosa)
  • 58 grader Lax: 50 grader (med en något rå kärna)
  • Fläsk
  • 68-70 grader Fläskkarré: 80 grader När du ugnssteker så gör du det på större köttbitar och kyckling, tills de är nästan uppe i din smaks innertemperatur. När du låter köttet vila så går det upp någon grad.
  • Marinad
  • Rumstempererat

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.