Grymma Vildsvinsribs med guacamole
Recept och reflektioner kring mat
Recept och reflektioner kring mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Recept till
  • 4 pers
  • 1600 g Ribs/revben från vildsvin per ca 400 g perperson
  • vatten så det täcker
  • 1 stor lök i klyftor
  • 1/2 msk vitpepparkorn
  • 1/2 dl liquid smoke
  • 1 1/2 dl tomatpuré
  • 1/2 dl mörk sirap
  • en rejäl klick smör
  • 2 msk dijonsenap
  • 1/2 dl mörk lättöl
  • 3 msk vinäger, gärna äppelcider
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk farinsocker
  • 1/2 msk worcestersås
  • 1/2 msk soya
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 st chipotlechili eller 1/2 msk pulver
  • 2 mogna avocado, mosade
  • 1 pressad lime
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 charlottenlök, finhackad
  • 4 små söta tomater hackade, typ coctailtomater
  • 1 jalapeno, finhackad
  • 2 msk majs
  • lite olja
  • 1 dl majonäs, gärna egen
  • salt/peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.