Ingrédients Pour 1/2 litre decrème 2 grandes feuilles degélatine (4 à 5 g) 250 g delait (25 cl) 50 g de sucre 40 g de jaune d’oeuf (2 ou 3 jaunes) 25 g de fécule de maïs (type maïzena) ½ cuillerée à café de vanille en poudre ou liquide (facultatif) 20 g de beurre 200 g decrème fraîche liquide entière froide
Varje dag i sju veckor har jag gjort frukost till B&B-gäster, bakat, gjort mackor, sallader och lunch i kaféet och allt annat som hör verksamheten till
Jag är ju nämligen en sådan människa som snabbt tröttnar på maträtter, hur goda de än må vara, om jag äter dem för ofta, så variation är a och o i mitt kök, även om man kanske använder samma bas-råvara
Det är väldigt vanligt att man kan känna av omställningen i kroppen när man börjar med LCHF-kost och i torsdags och fredags under förra veckan kände jag mig både yr och matt
Om det finns någon sky från kycklingen, tillsätt det till bulgurblandningen. Var noga att inte köra kycklingen för länge i ugnen, då blir den lätt torr
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.