Skär kycklingfilén i strimlor och baconen i bitar. Bryn kycklingen och baconet, salta och peppra. Strimla paprikorna i bitar och bryn paprika och purjolöken en stund med champinjonerna utan att det tar färg
Jag funderade över vad jag skulle göra av dem och tänkte först att jag skulle göra någon slags crepes med champinjonfyllning men det kräver lite bättre planering än vad jag hade över tyvärr
Linser är prima vardagsmat och en självklar basvara hemma hos oss. Fibrer och protein. De har längre koktid och kokar inte sönder på samma sätt, därför passar de bra också i biffar, gratänger och annat
Sugen på något värmande i det råa och mörka vädret ute. En soppa är alltid rätt och idag blev det en med torsaker, lax och en krämig vittvinsgrund med smak av fänkål
Är galen i lax och skulle kunna äta det varje dag tror jag. Tog bort fänkålen, mest för att jag inte hade den hemma, lade till broccoli istället, ja det var nog enda ändringen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.