Gräsand med en druv- och körsbärssås
winendine.se
winendine.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 personer Ankbröst
  • 4 gräsandsbröst, det går åt ett helt bröst per person
  • Salt
  • Sås
  • 2-3 msk körsbärssylt
  • 4 msk kyckling fond Bong
  • 1 gul lök
  • 1 dm purjolök
  • 3 vitlöksklyftor 1 morot 1 stjälk selleri
  • smör
  • 1 dl portvin, Madeira eller liknade
  • 3 dl rött vin
  • 2,5 + 2,5 dl dl svart/blå druvor utan kärnor
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Smör/mjölredning
  • Spetskålen
  • Skär kålen fint, hacka fläsket, stek fläsket i smör och tillsätt kålen, stek på svag värme i 10 minuter, sätt åt sidan.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.