Bönor ingår då och då i min mat sen jag skrev Låt bönor förändra ditt liv – Kokboken, ett både gott och mättande tillbehör som även fungerade bra som medicin mot mina klimakteriebesvär häromåret
Skölj och trimma de grönabönorna. Sänk värmen för bönorna och håll såsen över. Blanda under tiden ihop ingredienserna till såsen i en liten skål, smaka av med salt
Det går bra att ersätta de långa bönornamed vanliga haricots verts. jiang dou - långa bönor. Lägg bönorna på serveringsfatet och lägg vitlök, salladslök och chili på toppen
I denna rätt är det de grönabönorna som får dominera och man har ett litet tillskott av fläskkött. Börja med att skära löken i tunna klyftor, skär purjolöken i tunna ringar, skala och finhacka ingefäran och finstrimla chilin
Ett rött och aromatiskt ris med smak av tomat, grönabönor och kött. Perserna är kända för sitt ris och de har många fantastiska recept som adas polo och persiskt ris med saffran
13 dl Grönabönor. 1Ris eller nudlarKoka upp de grönabönorna. 1Hacka sedan svampen och löken och fräs dom lite lätt med smör. 1När bönorna har kokat klart häller man ner dom tillsammans med resten. 1Häll sedan i sojan och fonden tillsammans med resten, salta och peppra efter smak. 1Serveras med ris eller nudlar, och njut
Skär den andra citronen i skivor och klyfta lökarna och lägg ner lök och citronskivor i formen tillsammans med de grönabönorna, blomkålsbuketterna och vitlöksklyftorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.