Grönsaksragu och kycklingleverbiffar, så gott :)
Ryskadockor
Ryskadockor
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 aubergine
  • 1 zuchinni
  • 2 stjälkar av stjälkselleri
  • 1 röd paprika
  • 1 stor morot
  • 1 gul lök
  • 2-3 vitlöksklyftor
  • 2 förpackningar med krossade tomater
  • 1 msk balsamvinäger
  • salt peppar
  • 500 g kycklinglever
  • 400-500 g fläskfärs
  • 1 ägg ca 1-1,5 dl nötmjöl (jag hade tex hasselnötsmjöl som rester av nötmjölkstillverkning)
  • 1 äpple
  • 1 gul lök
  • salt peppar
  • 5. Stek biffarna först i stekpanna

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.