Här bjuder jag på en god kaka som är enkelt och goda att röra i hop och att snabbt grädda i ugnen. Hacka mandlarna och den mörka chokladen till småbitar med en kniv
Häll över i en liten fyrkanrtig form med bakplåtspapper, låt stelna, kan ta några timmar. Skär kolan i lagom bitar, jag köper cellofan som jag klipper i lagom bitar och lindar in kolan i, fäst med en bit genomskinlig tape
Mina tekakor blev lite små och tjocka men de blev fruktansvärt goda. Låt jäsa i cirka en 15 minuter , dela upp degen i cirka 15 delar och rulla ut bröden och platta till med handflatan. Nagga dem med en gaffel och låt jäsa i 5- 10 minuter
Börja med att lägga i senapsfröna. Öka värmen tills de börjar ”poppa” med ett knastrande ljud. Blanda ner tomat/kryddröran i kastrullen med de sönderkokta linserna
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Här sitter jag och längtar mig bort till sötsaker och annat gott att äta, och tankarna för mig till förra veckans bakverk som var en gudomligt god kladdkaka med chokladkolatäcke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.