tofu ochnudlarmed grön curry i kokosmjölk. För 2-3 portioner 1 litet paket tofu (på bilden hasselnötstofu) 0,5 liter wokgrönsaker 3 dl kokosmjölk 1 fp algnudlar (ni vet de där kolhydratfria som ser ut som genomskinliga äggnudlar) Grön curry eller […] 2-3 portioner. 1 fp algnudlar
Gulcurry består ju till större delen av gurkmeja, det är därifrån den får sin färg, men jag tillsätter ändå extra gurkmeja i min curry - för det är så gott
gulcurry, efter smak. Tillsätt curryoch bryn ordentligt. Se till att gröpa ur chilin så du inte får med kärnorna och smaka gärna på chilin innan för det kan variera rejält i styrka
gula lökar, fint hackade. Smaksätt med salt och peppar. (Serveras med. salt och peppar. Servera med ris. Tillsätt spenat och fisk och koka under lock i
Tillsätt currypastaoch tomatpuré och låt allt steka en liten stund. Häll sedan soppan på nudlarnaoch toppa med strimlad lök, chili och hackad thaibasilika
Servera med ris eller stekta nudlar. Smaka av med salt, peppar, limen och ev mer honung. Börja med att skära kycklingen samt alla grönsaker i mindre bitar
Tillsätt soja och sirap,vänd ner de avrunna nudlarnaoch nötter. Skiva squashen och dela i små bitar, strimla paprika, hacka rödlök grovt och chili fint
Kycklingspett och wokade grönsaker mednudlarKycklingspetten. Blanda chilisåsen med soja och vitlök. Som vanligt när vi jobbar med kyckling i hemkunskapen så går vi ju igenom det här med att få den genomstekt så man inte blir magsjuk pga eventuella campylobacter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.