Gulaschgryta. Smaka av med salt + peppar. Koka upp en stor kastrull med saltat vatten. Rör runt med hålslev i grytan så det inte fastnar i botten och ta upp pastan när den flyter upp och låt rinna av i durkslag
Vispa ur stekpannan med lite vatten efter varje omgång och häll över det i grytan. Lägg den i grytan tillsammans med salt, paprikapulver, citronskal, timjan, mejram, vitlök, kummin, cayennepeppar, vatten och smulade buljongtärningar
Börja med att skära köttet i mindre bitar. Stek köttet tillsammans med smöret samt salt och peppar. Skär den skalade löken i mindre (med inte för små) bitar och bryn i samma gryta som köttet
Bryn köttet på stark värme i omgångar i en het panna med lite matfett. Lägg löken i grytan och tillsätt paprikapulver, skalad och pressad vitlök, buljongtärning, stött kummin, tomatpuré och tomater med spad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.