Hallå, nu måste jag bara få dela med mig av kvällens middag här hemma. Inte så svårt egentligen då det finns så mycket gott att trolla fram, som det här – kycklinggyros
Bryn gyrosen på medelstark värme. Serveras direkt med den goda salladen till. 2 paket GyrosKebab från Schysst Käk1 flaska Felix vitlökssås1 flaska Kebab & GrillsåsPommes fritesSallad valfriVärm ugnen och sätt in pommesen
Sivri (turkisk paprika, kan bytas ut mot paprikaklyftor eller chili om du gillar hetta). Om du hellre vill göra det hoppar du över momentet med att smörja plåten med tomatpuré
Servera med ris och resterande sås. Jag använde ketchup med 50% mindre socker, så om ni har ”vanlig” ketchup hemma så kanske ni vill minska ner på sockermängden i såsen
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Krydda med salt, peppar, grillkrydda och lite curry. Sätt i löken och fräs upp med lite olja. När löken börjar mjukna lite tillsätter du champinjonerna och fräser med en stund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.