Gös med ansjovis, rökta vaktelägg, Vänerlöjrom och betor
Recept.se
Recept.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • gösfilé
  • msk
  • Salt
  • msk
  • Socker
  • dl
  • Vatten
  • fänkålsfrön
  • vitpepparkorn
  • msk
  • ansjovisspad
  • msk
  • Vatten
  • tsk
  • bläckfiskbläck
  • krm
  • agar-agar
  • dl
  • crème fraiche
  • msk
  • ansjovisspad
  • krm
  • agar-agar
  • salt och peppar
  • rökspån
  • vaktelägg
  • Salt
  • msk
  • löjrom
  • msk
  • kallpressad rapsolja
  • msk
  • neutral rapsolja
  • msk
  • kokt rödbeta - fint tärnad
  • polkabeta
  • gulbeta
  • citron
  • Salt
  • citronzest
  • ängssyra

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.