Hälleflundra med miso och skaldjursrisotto i örtsky
Catch my Recipe
Catch my Recipe
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 4 bitar fiskfilé
  • 1/2 gul lök
  • 1 msk olja
  • 2 msk hackad salvia
  • 1 msk hackad rosmarin
  • 1/2 msk mejram
  • 1/2 dl matlagningsgrädde
  • 4 dl vatten
  • 1/4 fiskbuljongtärning
  • 2 dl avorioris
  • 3 dl vatten
  • 1/2 grönsaksbuljongtärning
  • 1 dl vitt vin
  • 4 pilgrimsmusslor
  • 1/2 dl citronsaft
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk olja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.