Här kommer recepten på vårbuffén!
Gourmetmorsan
Gourmetmorsan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Scampi
  • Peppar
  • 50 scampi
  • 0,5 dl Vitlöksolja
  • 0,5 dl Citronolja
  • 0,5 dl Chiliolja
  • 0,5 dl vittvinsvinäger
  • 4 tsk flingsalt
  • Peppar
  • 1 hackad röd chili
  • 1 dl hackad färsk koriander
  • 2 vitöksklyftor
  • 200 gr rå lax
  • 2 scharlottenlökar
  • 2 msk hackad inlagd ingefära
  • 2 msk hackad färsk koriander
  • 2 tsk wasabi
  • 0,5 dl soya
  • 600-800 gr färsk grön sparris
  • 4 msk olivolja salt och peppar
  • 1 msk soltorkade tomater
  • 3 msk rödvinvinäger
  • 3 msk olivolja
  • 3-5 minuter
  • 4 dl avorioris
  • 2 scharlottenlökar
  • 2 msk smör
  • 1 dl vitt vin
  • 9 dl hönsbuljong
  • 0,5 dl och
  • 1 dl färsk
  • 1 2 msk grillolja
  • 2 msk soja
  • 0,5 tsk salt
  • 2 msk matolja
  • 1 tsk socker
  • 125 grader och
  • 65-70 grader
  • 2 0,5 dl vittvin
  • 0,5 dl vatten
  • 2 dl matolja
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk svartpeppar
  • 1-2 vitlöksklyftor pressade
  • 0,5 dl persilja
  • 2 msk kapris
  • 2 paket halloumiost
  • 150 gr
  • 1/2 röd lök finhackad
  • 1/2 röd chili
  • 2 msk färskpressad citronsaft
  • 2 msk olivolja
  • 1-2 msk rostade pinjenötter
  • 2 paket parmaskinka
  • 150 gr
  • 2 paket mozzarellabollar
  • 2 paket
  • 150 gr
  • 20 st
  • 250 gr blandfärs
  • 0,25 dl matolja
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 msk soja
  • 1 msk ostronsås
  • 1 msk socker
  • 1 vitlöksklyfta
  • 250 gr morötter
  • 250 gr vitkål
  • 0,5 dl matolja
  • 1 dl creme fraiche
  • 0,5 dl majonäs
  • 1 dl mango i bitar
  • 1 burk kr
  • 2 msk olivolja
  • 1 dl grovt riven västerbottensost
  • 1/2 dl finhackad gräslök
  • 1 tsk vittvin
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.