Håkans ljusa smaker i mörka november
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12 skivor kavring
  • eller danskt rågbröd
  • 1 1/2 dl majonnäs
  • 1/2 dl ättiksgurka
  • 1 msk kapris
  • 1 msk syltlök
  • 1/2 tsk curry
  • 2 dl färdig
  • 12 små eller
  • 6 större och
  • 8 cocktailtomater
  • 600-700 g kycklingfilé med skinn
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 msk smör till stekning
  • 2 squash
  • 2-3 äpplen
  • 2-3 msk olivolja
  • 1/2-1 tsk salt
  • 1 krm nymalen svartpeppar
  • 1/2 dl finriven parmesan
  • 2 tomater
  • 10-12 stora basilikablad
  • 2 schalottenlökar
  • 2 dl torrt vitt vin
  • VINER
  • Till tilltugget:Dugges Jullager, Sverige, nr 11386, 19:80 kr/33 cleller
  • 2013 Graham Beck Chardonnay Viognier, Sydafrika, nr 15515, 65 kr
  •  
  • Till varmrätten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.