Tillsätt rågsiktsmjöloch vetemjöl. Tillsätt honung, smör, salt ochhavregryn. Var dock noga med att degen inte blir för fast, för blir det för mycket mjöl blir bröden torra och inte alls goda
Spadet från koket sparar jag och använder jag som degvätska och det blir otroligt gott och saftigt. Jag har till och med bakat matbröd på vanlig buljong också och det blir ett perfekt soppbröd av det
Möhippegänget fick en coockie i sin frukostpåse inför det stundande ju-jutsupasset. Blanda ned havregrynoch hackad choklad, samt havremjölet blandat med vaniljsocker och bakpulver
Måste tipsa om grymma rågsiktskakor nu innan jag ska sussa. Tillsätt salt, sirap ochhavregryn. Torsdag redan och veckan har tuffat på i kanonfart, i morgon fredag och fredagsmys både på jobb och hemma
Det är en havregryn-chiapudding gjord på kokosmjölk. Blanda chiafrön ochhavregryn i en skål. Jag gör den klart kvällen före, lägger i den i kylskåpet och låter den stå över natten
Den här morotslimpan är en jättegod och lättbakat limpa som jag gärna bakar fler gånger. Degen bakas ut direkt och läggs i smorda formar för att sedan stå i kylen och jäsa över natten
Rör ihop kvargen med havregrynenoch tillsätt sedan salt och bakpulver. 2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers). Rör ihop och sätt igång ugnen på 200 C och förbered en plåt med bakplåtspapper. Fördela ut 4-5 degklumpar på plåten och forma till frallor med hjälp av en gaffel. Strö på linfrön och in i ugnen i ca 20-30 min. 2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers)
Goda frukostbröd bakade utan mjöl som går lätt att röra till och baka ut kvällen före. Lägg bullarna på en bakpappersklädd plåt och toppa med vallmofrön
Rör sedan i äpple, yogurt och honung. Strö gärna över lite solroskärnor och linfrön på toppen. Grädda i 175 grader C längst ned i ugnen i ca 1 timme och 20 minuter. 2 dl havregryn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.