Jag har mixtrat med lite olika recept under åren och ibland blivit skogstokig då jag gräddat dessa och de bara flytit ut som platta kakor istället för höga och fina
Ujuj vad jag är dålig på att blogga ber så hemskt mkt om ursäkt för det. Men håller på att trassla in en ny medicin och jag ibland går det upp och ibland platt fall
Höga berg, djupa dalar och lite där emellan. 2016 har varit ett besynnerligt år. Det här året var året som började med att Calles mamma diagnostiserades med bröstcancer och kort därefter dog hans pappa
Jag har ju läst en del om alla varningar gällande lågkolhydratkosten, hur man får höga blodfetter, högt kolestorol, fara för hjärt- och kärlsjukdomar osv osv
Tänk vad lite saker kan skapa spännade sinnen att hoppa till av glädje. Tomat, permesan, timjan, vitlök och ett litet rivjärn tillsammans med mjukt bröd ihop med ett brödjärn
Måndag, ny vecka och nya möjligheter. eller. Har varit på möte på försäkringskassan i hopp om att få lite klarhet i vad jag ska till att börja göra nu när min sjukskrivning går ut
Tag ut steken ur ugnen och skiva upp och lägg i uppläggningsfat med höga kanter. Blötlägg lergrytan i 15 minuter (10 timmar om det är första gången du använder den)
Det här receptet är ett av mina favoriter och det smakar nästan som att äta en chokladboll, men mycket nyttigare och med naturliga ingredienser som håller ditt blodsocker stabilt och som mättar bra på grund av de relativt höga proteininnehållet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.