Hallå underbara lördag. Rulla ut smördegen och lägg köttfärsblandningen ovanpå. Hälften av familjen är färdigklädd, och jag tänkte göra ett litetinlägginnanvi ska bort till några vänner på lite god mat
Om ni tycker det är intressant så lägger jag upp recept de gånger jag hinner o tillfälle ges, men bilderna får ni levererade ilite sämre kvalité då förstås eftersom jag fotar med iPhonen
Se här - då harni något att utgå ifrån nästa gång. Tillskillnad från senast prövade jag idag att vända ned en litenstuvningiäggvispet, vilket fungerade mycket bra
Nu vet niiallafall vad ni ska göra med överbliven grönkål. Igår kväll gjorde jag grönkålschips eftersom vi åkte ivägidag och den skulle blivitdåligtillsvi kommer hem om ingen hade gjort något med den
Köttet blirverkligen mört och fint, sedan får man själv välja hur man vill servera det. Nästa gång kommer jag ha i mer kryddor, så jag har lagt till dem i parentes i receptet
Det är annars lätt att man snöar in på sinvanliga frukost och jag har själv varit en sån som varje dag år ut och år inätit "traditionell" frukostmat med yoghurt och smörgåsar (det var i och för sig länge sedan jag åt det nu)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.