Vispa i ägget, blanda med kokosen och kardemumman till en grynig massa. Ställ formen i ugnen i 200 grader tills kokosen är gyllenbrun och hård. 150 g hallonoch blåbär
Vispa ägg och sukrin pösigt med elvisp i en bunke. När smöret smält blanda i grädde och rör om. 2 ägg50 g smält smör1 dl sukrin/stevia strö3 msk vispgrädde2 tsk bakpulver2 msk pofiber2 msk bake pro2 msk fiberfin2 msk mandelmjöl1,5 msk kakao3 tsk bagerinas müsli3 msk riven kokos1 krm vaniljpulverhallon & madelspån till graneringGör så här. Blanda sedan samman allt och fördela i ca 12-14 muffinsformar. Toppa med hallonoch mandelflarn och grädda mitt i ugnen i ca 12 minuter
Lägg ut en skiva torkad, rökt och saltad skinka på en skärbräda, placera en bit getost längs med ena kanten, men en bit in, placera en syltlök marinerad i hallonbalsamvinäger i var ände och dra en sträng med Créma di Balsamico hallon över osten
Paj Omelett Gratäng Pannkaka och Pasta. Vitkålsfrestelse med bacon och ädelost, blev dagens middag. Att låta den gå på svag värme under en längre tid, gör att vitkålen blir mjuk och fin
Paj Omelett Gratäng Pannkaka och Pasta. Måndag igen, och vädret är i totalkaos. En gratäng gjord på köttfärs och squash, lite krispig gurka och rå broccoli serverade jag till
I love, paj och solen. Pajer i alla former, söta och matiga, det spelar ingen roll. Därför gjorde jag idag broccoli- och baconpaj med en doft av parmesanost såklart
Grönsaker och Sallad,. Ett litet meddelande och förtydligande. Har fått en arg kommentar och fördömmande på bloggen, om att jag har använt mig av kyckling i mina recept
Till kvällsmat testade jag att göra en fantastiskt god och krämig kycklinggratäng som jag serverade tillsammans med blomkålsris och sallad, receptet hittade jag på matplatsen
Stekte torskryggen i ugnen, till den hade jag den smörstekta sparrisen, och så gjorde jag skarpsås. Skarpsås är något som jag växte upp med, och gillade skarpt, hi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.