Rabarber tycker de flesta blir surt utan en hel del socker så det här receptet med agave tycker jag är det bästa sättet att kunna njuta av rabarbern på ett bättre sätt
ersätt havregryn och rismjöl med mandelmjöl. Rabarber tycker de flesta blir surt utan en hel del socker så det här receptet med agave tycker jag är det bästa sättet att kunna njuta av rabarbern på ett bättre sätt
Det var min äldsta dotters barndomskamrat och bästa vän Hilda som gifte sig med sin sambo Martin, ochmed lilla dottern Elisabet som söt och lite motsträvig brudnäbb
Men med några enkla medel blir det här både nyttigare, saftigare och mer hållbart. Det här brödet bakar jag ofta nu när jag vill ha ett gott och lättbakat bröd
Men vispa kort stund ochmed låg hastighet. Med vanligt mjöl vänder man alltid ner mjölet, men jag tycker att glutenfritt mjöl behöver en försiktig vispning för att smeten ska bli bra
Jag körde med enbart ekologiska råvaror men det är valfritt. Servera med ekologisk fet yoghurt. Blanda allt väl, häll upp i smord form och ställ in i nedre delen av ugnen på 200grader i ca 10 min
Blanda havregryn med Oatly havre. Forma oxjärpar och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda nötfärsen med salt, peppar, senap, riven potatis , den avsvalnade stekta löken samt havregrynssmeten
Eftersom världens bästa storasyster erbjöd sig att vara hela da'n med Ida behöver jag bara göra mig själv i ordning och kan därför vara tidigt på jobbet
Med min nya favorit mix för lite sötare bröd – Schärs Mix C så blir det väldigt fin smak. Har ju recept sedan tidigare på goda bullar, men jag tycker nog att dessa blev bäst hittills och då är de här helt fria från vetestärkelse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.