Hallonpaj
Tasteful by Tobias
Tasteful by Tobias
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • Botten
  • 150 g Smör
  • 1 dl Socker
  • 3 dl Mjöl
  • 1 tsk Bakpulver
  • 500 g Hallon
  • 2 dl Creme fraiche
  • 1 Ägg
  • 1 msk Vaniljsocker
  • 1 msk Socker
  • 24 cm pajfrom. Ställ in i kyl & låt vila 30 minuter eller över natten. Rör ihop, Creme fraiche, Ägg, Socker & Vaniljsocker. Lägg hallon i pajformen & häll över fyllningen. Grädda på 175 grader i 30-45 min i mitten av ugnen.
  • 30-45 min i mitten av ugnen
  • 3 dl Mandelmjöl
  • 1 msk Fiberhusk
  • ½ dl Sesamfrön
  • 40 g Smör (rumstempererat)
  • 2 tsk Stevia
  • 1½ tsk Vanilj frön
  • 1-3 tsk Stevia
  • 24 cm pajform

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.