Halstrad rödingfilé med löjrom, fänkål och rårakor
I producentens mage
I producentens mage
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner Bräserad fänkål
  • 2 fänkål Vatten
  • 1 grönsaksbuljongtärning Smör
  • Smör
  • 1 1/2 dl vitt vin
  • 1 fiskbuljongtärning
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl hackad gräslök
  • 1 msk smör
  • Edamamebönor
  • 10-15 skidor edamamebönor (gröna sojabönor som säljs frysta)
  • 8 stora fasta potatisar
  • 3 ägg Salt
  • Salt
  • rödingfilé
  • 150-200 g rödingfilé per person
  • Rapsolja
  • 4 matskedar löjrom

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.