Halstrat kalkonbröst med morotsstrimlor i röd currysås, vitlöksfrästa bönor och räfflad potatis
Kökschefen.nu
Kökschefen.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg Potatis i skivad i
  • 0,5 cm skivor
  • Olja
  • Salt
  • 3. När klar ta ur häll på olja och salta vänd försiktigt och servera
  • 3 st Morötter i strimlor på längden ca 6cm långa och 5x
  • 5 mm tjocka
  • 1 st Röd paprika i strimlor som moröttern
  • 4 st Vitlöks klyftor fin hackade
  • 0,5 st Äpple finhackat utan skal
  • 4 dl Kokosmjölk
  • 10 ml Maizena
  • 15 ml Röd curry
  • 0,5 st Citron juicen
  • 20 ml Kyckling fond
  • 1 dl Kidneybönor kokta enligt paket
  • 1 dl Svarta bönor kokta enligt paket
  • 5 klyftor Vitlök pressad
  • Koriander
  • 2 st Kalkonbröst eller kyckling, kalkonen skivade jag
  • 0,5 Isbergssallad strimlad
  • 1. Använd en teflon panna som värms upp ordenligt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.