Halv åtta hos Johanna
Tant Russins bak
Tant Russins bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Svampsoppa
  • 4 port 300 g svamp
  • 50 g smör
  • 1 vitlöksklyfta 3 schalottenlökar ¾ vetemjöl
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 1 l kokhett vatten
  • 2 st svamp- eller kycklingbuljongtärningar (alt motsvarande mängd fond)
  • ½ tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • 3 dl vispgrädde
  • ev. 1-2 msk torr sherry
  • 50 g ädelost
  • 1 paket bacon
  • Supermör högrev
  • 8-10 port ca 2 kg högrev
  • 2 oxbuljongtärningar
  • valfri glace (Jo bjöd på sweet and sour)
  • salt och nymalen svartpeppar
  • 4 port 600 gram kokt färskpotatis
  • 4 vitlöksklyftor 1 knippe färsk lök
  • 3-4 tomater 100 gram soltorkade tomater
  • 1 tsk fransk senap
  • 1 msk smör/olja
  • salt och svartpeppar
  • 1 knippe färsk timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.