Halv åtta hos Lotta II
Tant Russins bak
Tant Russins bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 8 betor
  • 4 skivor getost
  • 4 kvistar rosmarin
  • 1 dl honung
  • 4 port
  • 4 st ankbröst
  • salt
  • svartpeppar
  • 2 msk smör
  • smör
  • 2 mjöl
  • 1.5 dl cider
  • 3.5 dl kalvfond
  • 1/4 rödkålhuvud
  • 1/2 gul lök
  • 1/2 äpple olja
  • 1/2 dl lingon
  • 1 dl rödvin
  • 1/2 dl rödvinsvinäger
  • 1 msk honung
  • 1 nejlika
  • timjan
  • 1 st portobellosvamp
  • smör
  • vitlök
  • vitlök
  • 1 dl grädde
  • gräslök efter smak
  • 10 digestivekex
  • 1 msk socker
  • 2 tsk potatismjöl eller maizena
  • 50 g rumsvarmt smör
  • 200 g vit choklad
  • 600 g rumsvarm philadelphia ost
  • 1 dl florsocker
  • 2-3 tsk riven lime & 1 tsk pressat limesaft)
  • 200 gram tinade hallon
  • 1.5 msk socker
  • 1.5 dl grädde
  • 2 äggvitor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.