Sesampanerad fläskytterfilé a la Lotta med honungsrostade rotfrukter och kall yoghurtsås. Se bara vad hon bjöd oss på på säsongens sista halvåttamiddag
Vi fick svalka oss med en fördrink på tequila, fläder, lime och bubbelvatten. Jag vet att ni har suttit som på nålar och väntat in den tredje delen av halvåtta
Här hemma brukar det programmet vara ett alldeles för vanligt komplement till middagen, vilket betyder att vi äter middag för sent och sittandes i soffan väldigt många av veckans dagar
Som alltid en trevlig kväll, och nu kan jag pusta ut och se fram emot Lottas middag. Det visade det sig bli när undertecknad bjöd på halvåtta-middag och tog med övriga deltagarna på en karibisk kryssning
Vi ser sällan på tv men mamma tipsade mig om att hon skulle vara med på Halvåttahos mig, så då satt vi klistrade framför tv och nästan blev det att viville slicka på skärmen när maten serverades
Precis som allra första gången vi hade halvåtta-middag så började vi med en drink på balkongen. Nu är jag ju ingen expert på just italienska, men Viva Emma
Spännande eftersom att jag inte smakat savoykål och inte lyckats med någon rödvinssås tidigare men igår fick den stå och puttra länge och det är nog det som är tricket
Vi anlände spända av förväntan och hungriga som vargar. Skala och hacka lök och vitlök fint. Häll vin och vatten i en kastrull och smula i buljongtärningarna/fonden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.