Vad är ett måste på ert Julbord. För min del ska det finnas detta. Skinka, brunkål, senap, ägg, sill (minst 2 sorter) rödbetssallad, köttbullar, prinskorv, ost, kavring, vörtbröd, hårtbröd, franskbröd, julmust, risgrynsgröt, saftsås med hela jordgubbar
Den senaste veckan har instagram fullständigt svämmat över av hasselbackpotatis och någonstans i bakhuvudet hade jag en bild av en pumpa som var tillagad på samma sätt
Revbenen kan även läggas i kylen så penslar du dom med glaze strax innan ni ska äta dom. Revbensspjäll hör julen till, och i detta receptet så förkokas dom tjocka fina revbenen ett par timmar innan dom får glaze på sig och läggs på grillen
Nyp ihop kanterna på bullen över fyllningen. Jag tror inte snigelgräddsoppa eller hummeraladåb skulle uppskattas av övriga familjemedlemmar, och inte av mig heller, faktiskt
Nu vet ni iallafall vad ni ska göra med överbliven grönkål. Lägg på en bakplåt och sätt in i ugnen på 100 g på varmluftsläge och ha de inne tills att du ser att de blir krispiga, ca 30-45 min, men enligt receptet kan det ta både kortare och längre tid, det beror på hur mycket vatten som är kvar i kålen
Rätten kommer ursprungligen ifrån Mexico (kallas där carnitas), men finns i flera andra länder i olika varianter och med olika sorters kött, ja till och med skiljer det sig vilken del på djuret som används
Min granne är himla duktig på att göra egna kroppkakor, men när det kommer till kritan så tycker jag att det är lite för ”baltigt” att göra egna så det har hittills inte blivit av
Jag vill gärna ha lite olika sallader på julbordet här kommer lite tips. Vill du ha fler tips vad man kan ha på julbordet så kika in hos kryddburken som samlat in recept från bl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.