2 450 g små potatisar 2 tsk olja salt och peppar 150 g haricotsverts 1 msk smör ca 300 g rostas (alt rostbiff) 1 dl bearnaisesås Lägg till i inköpslistan
Skiva picnicbogen och servera med sellerin, haricotsverts, äppelklyftor ochäppelmustsåsen. Koka haricotsverts i saltat vatten och tillsätt äppelklyftorna och låt koka ½ minut
Skär haricotsverts-bönornaoch kronärtskockorna i mindre bitar. Ingredienserna till en risotto kan varieras i det oändliga, allt ifrån klassikern Risotto alla Milanese med saffran till Risotto al Barolo med rött vin och korv eller varför inte som här, en variant med härliga och nyttiga grönsaker
Låt puttra på svag värme och smaka av med salt. Hackade rostadehasselnötter. Ankbröst går utmärkt att köpa fryst och är lättlagat om man har rätt teknik
Finhacka salladslök, och skiva vitlök. Rör om snabbt och servera. 150 g Färska haricotsverts. 11 msk MatoljaSkär av båda ändarna på haricotsverts. 1Värm upp en panna med 1 msk matolja på mellanhög temperatur. Tillsätt sichuanpeppar och stek i 1 minut. 1Tillsätt haricotsvertsoch stek i ca 5 min tills de fått färg. 1Medanharicotsverts steker, skär ingefära i tunna stavar. 1När haricotsverts fått färg, tillsätt ingefära, salladslök, vitlök ochharicotsverts
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.