Hasselnötsmuffins med ingefärscréme
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 11/2 dl strösocker
  • 1 dl rårörsocker
  • 2 ägg
  • 150 g smör
  • rumstempererat
  • 5 dl vetemjöl
  • 2 tsk Dr. Oetker Bakpulver
  • 11/4 dl mjölk
  • 1 påse Dr. Oetker hackade Hasselnötter
  • 1/2 dl Dr. Oetker Krokan-strössel (eller hasselnötter)
  •  
  • Topping
  • 125 g färskost
  • 1 msk honung
  • 1 tsk torkad ingefära
  • Dr. Oetker Krokan-strössel och Jordgubbskulor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.