Recept. Anna Stefansson. mån, 2013-09-23 20. 18. 60min. (0). Sätt ugnen på 175 °C. Vispa ägg och socker poröst. Mal ca 180 g av hasselnötterna till ganska så finmalet mjöl
Riktigt saftiga och goda och naturligt glutenfria muffins som jag har bakat med malda hasselnötter (hasselnötsmjöl), kokosmjöl och hemmagjord, osötad äppelmos (finns att köpa i välsorterade butiker om du inte har egen, om inte annat bland barnmaten)
Ljuvliga och juliga smaker - pepparkakskrydda och hasselnöt som möts i en mjuk och god muffins. Jag valde att göra i lite större muffinsformar, då blev det 9 stycken av denna sats
Ett av mina favoritländer med spännande mat är Japan, så japanskt matlagning (och kultur) är troligtvis ett inslag som kommer dyka upp i den här bloggen ganska ofta, eftersom jag tycker om att laga japansk mat
När jag tänker på indisk mat så tänker jag direkt på alla de härliga kryddblandningar som finns. Jag har nästan aldrig köpt färdiga kryddblandningar eftersom det oftast är väldigt enkelt att göra själv, och man kan då anpassa både smak och vad kryddblandningen ska innehålla (jag personligen undviker t
De här brownieserna är så otroligt goda – och de är helt glutenfria, proteinrika (+ fulla med mineraler), och måhända kanske lite avtändande med sin ingredienslista vid en första anblick
Prinskorv finns det idag flera roliga varianter på ifrån bland annat Wheaty, eller varför inte göra egen efter det här eminenta receptet ifrån bloggen Veganstyle
Tiramisu är en italiensk efterrätt och Tira mi sù betyder ungefär pigga-upp-mig på italienska. Kanske att den här veganska varianten kan lyckas pigga upp en lite
Såg ni semifinalen i torsdags kväll när Malta och Grekland tävlade. Det var verkligen nära att de inte kom med i finalen, men så lyckades de i sista stund ta de två sista finalplatserna
Åååååh vad jag har längtat efter att få dela med mig av det här receptet. Jag testade det här receptet för ungefär 2 år sen i samband med att jag blev vegan (jag åt raw food i ungefär ett halvår)
Clafoutis är en fransk efterrätt som är enkel att göra. En klassisk fransk clafouti görs med körsbär (annars kallas den flognarde), och frågan är då om man ska plocka ur kärnan eller inte
Som jag skrev i tidigare inlägg så har Anamma släppt två nya produkter. Vegobullar och Vegoburgare. Jag testade Vegobullarna idag med klassiska tillbehör, så som pressgurka, rårörda lingon och potatis
Lime och chili är goda smakkompisar, och eftersom det är vår (och snart sommar) så tänkte jag idag dela med mig av en av mina favoriter – En riktigt fräsch kikärtsburgare med limedressing och sweet chilisås
Det här är hittills den bästa och enklaste tofun jag grillat. Det är första gången jag testar att äta jamaican jerk också, och det bästa sättet att beskriva den här rätten på är nog som en sötstark curry-liknande smak på tofun som i det här receptet toppas av en fräsch salsa med lagom hetta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.