fänkålssalladmed apelsin /. Fänkål och apelsin är en klassisk smakkombination och den här salladen har funnits med på våra jular till och från de senaste åren
Jag kan till och med bli SUGEN på fisk. -) Senast det hände blev det den här lättlagade och supergoda laxrätten som tillagas i ugnen i en sås med grädde, citron och ost
Vad vi längtar tills fänkålen är färdig och vi kan laga denna fantastiskt goda sallad. Det här är en sagolikt god sallad där lakristonen från fänkålen och den milda krämiga vinägretten baserad på cashewnötssmör harmonierar på ett särdeles fint sätt
Att ugnsbaka hel plattfisk är faktisk inte alls svårt. Servera med potatis, det smälta smöret, pepparrot, stekta champinjoner och något grönt, t ex broccoli och haricots verts
Senaste receptet är Annas fänkålssalladmed citron och parmesan. Hyvla dem fint med mandolin. Jag fortsätter prova mig fram i Anna och Fanny Bergenströms fina kokbok Det goda enkla
Skala apelsinerna med en kniv så att allt det vita försvinner. Dela granatäpplet och ta ur de röda kärnorna (se till att de beska hinnorna inte följer med)
” och jag och min kompis Frida bestämde oss för att skicka in ett bidrag där huvudrätten var hasselnötspanerad torskfilé med blomkålsmos och trattkantarellsallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.