Sperar inger roll om de är enkla eller med russin, choklad eller andra gottigheter i. Den har varianden innehåller jordnötssmör och chocolate chips och är supergoda
Det här brödet jar jag gjort massvis med gånger och det går att variera i det oändliga. På morgonen toppar du med frön eventuellt kan du spreja/pensla på lite vatten för att få fröna att fästa
Halvera päronenoch ta bort kärnhuset med en sked. Servera med glass eller grädde. Riv mandelmassan över päronen, strö över valnötterna och toppa med sirapen
Skär päronoch äpplen i bitar, blanda runt med socker och potatismjöl. Blanda sen ihop havregryn med socker, vetemjöl, mandel, bakpulver, vaniljsocker och salt
De senaste veckorna har jag varit smått besatt av att ta fram ett recept på den ultimata havrekakan. I stället bestämde jag mig för att tvista till dem lite med brynt smör och en nypa kanel och det blev faktiskt … gudomligt
Det glutenfria surdegspulvret som jag skrivit om tidigare satte igång baklusten, och eftersom frysen behövde fyllas på med glutenfritt bröd testade jag en ny variant
Det har varit mycket med nya jobbet och en hel del runtresande till familj i början av sommaren. De är dessutom även supergoda att äta tillsammans med en skål glass
Snitta dadlarna på längden och kärna ur dem. 16 dadlar. 16 dadlar 16 skållade rostade mandlar 8 skivor baconSätt ugnen på 225 garder. Baka i 225° varm ugn i ca 10 minuter tills baconet är knaprigt och servera på fat eller liten snapasgaffel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.