Det här brödet är så gott att jag tror att även någon som inte är glutenintolerant skulle älska det och inte känna skillnad på det här brödet jämfört med ett vanligt bröd
Jag är så glad och tacksam över att jag har fått hänga med ännu ett år, och tänker fira ordentligt. Servera kakan med lättvispad grädde, vaniljsås eller mjukrörd vaniljglass
Filmen är verkligen sevärd och riktigt rolig för att vara en film om ett så allvarligt problem som ohälsan som följer i den moderna livsstilen med all snabbmat
Den här kakan till exempel gör sig alldeles förträffligt på vilket fikabord som helst, och den är inte bara hur saftig och god som helst, den är nyttig också
Vispa ihop ägg, färskost, balsamcrème och honung med elvisp så det blir slätt och jämnt. Det är absolut inget jag har strävat efter, det har bara blivit så
Jag har gjort min smet av glutenfritt havremjöl (du kan mala eget av gryn), ägg och honung. Den håller sig länge i kylen och blir bara godare med tiden så du kan baka den fler dagar innan den ska serveras
Knäck ägg och rör om ordentligt så att ägget blandas med grönsakerna och tillagas helt. Dra pannan från värmen och tillsätt kokta nudlar, tamarisås eller sojasås, sesamolja, äppelcidervinäger, honung eller agavesirap och vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.