Stek kycklingfiléernairikligtmed smör och rapsolja. När rotsakerna är färdiga stänger du av ugnen men låter plåten stå kvar iugnenmedans du gör klart resten
Idag bjuder jag på helkycklingallt-i-ettigen. Det har varit en minst sagt tuff vecka där jag intevaritheltfrisk och så två klasser medmuntliga prov på det
Förbered kycklingen genom att krydda runt om med salt och peppar. Lägg svamp och potatis på plåten under kycklingen och låt det bakas tillsammans så att alla smakerna blandas
0,5 kruka färsk timjan 100 g smör, rumstempererat 3 klyfta vitlök, rivna 1 citron, zest och saft 1 helkyckling (à ca 1300 g) salt peppar. 1Potatispuré900 g mjöligpotatis, skalad (t ex King Edward eller mandelpotatis) 3 dl mjölk 50 g smör, rumstempererat 1 msk honung, flytande 1 msk dijonsenap 250 g haricots verts, tillservering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.