Helstekt lammkrona med Borsséns brödsallad
receptcentralen.se
receptcentralen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • cirka 800 g lammracks (med 14-16 kotletter)
  • salt och nymald svartpeppar
  • bindgarn
  • Dressing
  • ¾ dl olivolja
  • 1 msk färskpressad citronsaft
  • ½ dl ginger glaze & woksauce eller annan sötsur sås
  • salt och nymald svartpeppar
  • Sallad
  • 8-12 skivor baguette, ciabatta eller motsvarande mängd av ljust lantbröd
  • ½ rödlök, finhackad
  • ½ gurka, skalad och skuren i tärningsstora bitar
  • 2 stora mogna päron, urkärnade och skurna i tärningsstora bitar
  • 125 g fransk getost, skuren eller bruten i mindre bitar
  • 1 huvud romansallat, grovt rivet eller 2 rejäla nävar/100 g rucolasallad, ansad och sköljd

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.