Helstekt oxfilé med béarnaisesås och saltbakade potatisar
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0,8-1 kg
  • oxfilé
  • 3 dl
  • champinjoner
  • 4-5 skiva(or)
  • sidfläsk
  • 1,5 dl
  • bladpersilja
  • salt och peppar
  • 10-15 st
  • små potatisar
  • grovsalt
  • olja
  • salt
  • timjan
  • rosmarin
  • smör
  • 2 st
  • schalottenlökar
  • 2 tsk
  • torkad dragon eller estdragon
  • 0,5 dl
  • vitvinsvinäger
  • 3 msk
  • vatten
  • 3 st
  • äggulor
  • 0,5 dl
  • persilja
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.