Servera i varma pitabröd med tzatziki, strimladisbergssallad, skivad tomat, gurka och rödlök. Mixa samman oregano, paprikapulver, spiskummin, senapsfrön, ingefära, chiliflakes och vitlöksklyftor med olivoljatill en kryddpasta
Fyll varje pitabröd med gyros, pommes, vitlök- och basilikasås, pickad rödlök, gurka och tomat. Nu pratar viistället om dessa fantastiskt goda gyrosen med picklad rödlök och rostad vitlök- och basilikasås
Det är här hemgjordaproteinbars är suveräna. bild från matfusk. Jag får ofta frågan om jag kan rekommendera något mellanmål som är lätt att ta med sig och som håller bra en hel dag utan kylskåp
Hej på er snyggingar. Tänkte ge er ett sjukt bra tips. Jag och Fanny älskar att gotta oss, gärna varje kväll men vi väljer alltidlitenyttigareallternativ
Hej i solen. Och intevilken fredag som helst – jag går på semesteeeeer. ) Har jobbat galet mycket den här veckan så det ska bli extra skönt att komma hem ikväll
När den svalnat klipper eller skär du kolan ibitar. Jag tycker det är lättast att klippa den. Man kan även använda knäckformar så slipper man klippa/skäragodisarnaibitar
Imin gamla hemkunskapsbok fanns ett fantastiskt recept på pitabröd. För ett tag sedan hittade jag receptet, jag hade tydligenskrivit ner det innan jag slängde läroboken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.