Hemgjord pappardelle med kantareller och sommarlök
Taste by Louise
Taste by Louise
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner Tid: 50 minuter + 30 minuter i kylen för pastan
  • Pasta
  • 2 dl durumvetemjöl
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 hela ägg +
  • 1 äggula
  • ½ dl vatten
  • 2 msk olivolja
  • ½ tsk salt
  • Kantarellsås
  • 300 g kantareller
  • 3 msk smör till stekning
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 2 sommarlökar med blast, hackade (spara lite till garnering)
  • 1 ½ dl vitt vin
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 msk kalvfond
  • Salt
  • Nymald svartpeppar
  • 2 dl blandade salladsblad till servering
  • 1½ dl hyvlad parmesanost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.