De här pannkakorna innehåller inget mjöl, utan istället havregryn och keso. De är proteinrika, på riktigt, och verkligen ett sundare alternativ som passar perfekt efter träningen
För gårdagen gick verkligen i matlagningens tecken här i Mårtenssons kök, vi kockade risgrynsgröt i crock poten, Håkan slängde ihop ett gäng köttbullar och som om det inte var tillräckligt så gjorde han även sin första rullsylta, allt dokumenterat av frun i köket
Inlägget Hemgjord salsiccia med rosmarin och fänkål publicerades ursprungligen på Delikatessboxen. Vi köpte med ett så kallat korvkorn till köttkvarnen och detta kom nu till användning, första gången vi gjorde egen korv och riktigt bra blev det
Väljer du en grövre mjölkfri och naturligt glutenfri mix, måste du ta lite mer vätska – se ovan. Goda pannkakor – här har det redan försvunnit fem stycken från uppläggningsfatet
Man behöver ingen glassmaskin och till den här glassen endast tre ingredienser. Till denna fantastiskt goda glass med smak av kola och choklad kan man även baka sin egen strut
Åtminstone inte om man vill efterlikna ”vanliga” pannkakor – de flesta recept jag stött på och testat har varit helt utan alternativa mjölsorter (helt baserat på ägg, någon sorts mjölk och fiberhusk) alternativt gjorts på kokos- eller mandelmjöl
Dels en gammal favorit, min hemgjorda majonnäs. Idag får Du två recept på en och samma gång. Den är väldigt enkel att göra och blir dessutom mycket nyttigare än den färdigköpta majonnäsen
Vispa ihop ägg och hälften av mjölken, rör sedan ner dinkel, chiafrön samt bovetemjölet och vispa för hand till en jämn smet, rör sist i resten av mjölken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.