Eller varför inte göra en enkel mandelbotten och bre moussen över den som en enkel moussetårta. Jag hade inte hunnit köpa modelleringschokladen, så den här gången fick jag göra den själv
Igår blev vi sugna på att äta varsin semlemuffins igen, så jag tänkte att jag skulle ge mig på att göra egen vaniljkrämeftersom jag föredrar det i semlor
Fylld med egengjord vaniljkräm är den en riktig godsak. Att göra egen vaniljkräm är busenkelt och blir SÅ mycket godare än pulverkräm (sorry, Ekström & Co)
bild frånmatfusk. Det är här hemgjorda proteinbars är suveräna. Jag fåroftafrågan om jag kan rekommendera något mellanmål som är lätt att ta med sig och som håller bra en hel dag utan kylskåp
Tillsätt socker och fortsätt vispa. Koka ihop det tills det blir fast. (Det går fort. Smält margarinet i en annan kastrull och tillsätt florsocker och vaniljsocker
Denna lilla ljuvliga tårta har vi gjort flera gånger i sommar. Svägerskan bjöd även på denna när min bror fyllde år i våras och vår son satt tillslut och bad om att få slicka fatet
Följer du receptet nedan blir det en halv plåt. Jag bakade en dubbel sats av denna rise krispies tårta när vi hade vänner på besök och då blir det en hel plåt
Jag heter Madelene och är 24 år, jag bor tillsammans med min familj bestående av sambo B, vår dotter Ena som är född i oktober 2012 och vårt senaste tillskott Edin som föddes i April -14
Den här tårtan har jag velat prova på att baka länge och när ingen mindre än en av mina bästa vänner blir min granne så är det klart det ska firas med något riktigt gott
Fredag. Och inte vilken fredag som helst – jag går på semesteeeeer. Jag älskar sweet-chili-sås men härom kvällen när jag skulle laga mat så var den slut så jag fick komponera ihop en egen
Man kan även använda knäckformar så slipper man klippa/skära godisarna i bitar. Blanda alla ingredienser i en tjockbottnad kastrull, låt koka i ca 5 minuter
Jag fyllde min tårta med hallon/blåbär/grädde och garnerade med kokosflarn och krossad mandel… såhär i efterhand önskar jag att det hade funnitsfärska jordgubbar i affären som jag kunde ha garnerat med för det hade nog verkligen lyft den här tårtan
Tröttsamt men jag förstår att det är för att jag är lite nervös och tänker mycket på tävlingen i och med att jag lagt ner så mycket tid och energi på förberedelserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.