Jag ville ha dem vita och vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Forma till rullar och låt dem torka till ett par timmar innan du glaserar dem medchoklad. Grovhacka nötterna och blanda med riven mandelmassa och bittermandelolja
Saftig och luftig mjuk pepparkaka med smak avchoklad. För att krydda söndagen lite extra bakade jag idag en riktig hederlig klassiker nämligen en kryddig mjuk pepparkaka med toner avchoklad
När chokladen har smält och svalnat en aning rör du ner den i blandningen, använd nu händerna till att jobba ihop röran efter några minuter går du över till att röra med en slev
Rör därefter smeten blank med en träslev och täck över. med plastfolie. Receptet kommer från boken Lyxlagat sött & gott av Frederik Zäll och Daniel Roos
Nåja, nu skulle det i alla fall göras en rabarberpaj, och eftersom jag även hade lite krusbär i frysen som behövde användas innan det är dags att plocka nya, så skarvade jag med dem
Det här är en lite friskare biskvi med smak av citron och vit choklad, i miniformat. Ta ut biskvierna när de är helt frysta och doppa sidan med smörkräm i den smälta chokladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.