Vem minns inte skolans potatisbullar, antigen älskade eller det omvända. Även om det nu är länge sedan dess så kan man alltid laga till sina egna med hjälp av fem enkla ingredienser
Alltså RIKTIG aioli är ju oslagbart gott. Och det är inte speciellt svårt att göra heller. Basen är en majonnäs, men INTE sån där köpemajonnäs - då kommer aiolin inte bli god
Daim- & kolapaj. Grovhacka Daimen och strö den över kakan medan den är ljummen. Daim- & kolapaj. 2 pkt dubbel Daim, grovhackade. 2 pkt dubbel Daim, grovhackade
Hemlagad majonnäs är alltid hundra gånger godare än den man köper och man slipper alla tillsatser. Jag ska även dela med mig om ett ännu snabbare sätt med mixerstav, efter detta tips finns det ingen ursäkt till att inte göra hemlagad majonnäs
)Daim recept. Här kommer ännu ett favorit julgodis recept. Dock har alla smakat lite för många bitar av detta onödigt goda godiset idag, så det blir nog till att svänga ihop en sats till
Det finns otroligt många olika sorters senap att välja på i vanliga affärer, på apotek och i saluhallar och delikatessbutiker Jag har inte gjort någon räknekoll, men det skulle inte förvåna mig om det kommer upp i antalet olika sorters tandkräm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.