Nu är ju rabarber ganska lättodlat och behöver intesärskilt mycket omsorg, men ändå. Visst är det ändå en viss känsla att kunna ta vara på och laga något ätbart av det man lagt ner lite extra kärlek och besvär på att odla själv
Först ut är botten. Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör. Gör under tiden vaniljkrämen genom att skrapa ur vaniljstången och blanda med sockret i crème fraiche
Här ekar det tomt känner jag. Har inte riktigt hunnit lista ut det än. skätt vatten. Denna gråa torsdag vaknade jag upp i en varm famn, tyvärr behövde vi gå upp då han skulle till skolan
Jag gillar ju inteatt slänga mat så pastan som blivit över blandar jag ihop med vad som finns i kylen, kan även det vara rester som korv, köttfärs eller skinka
Nej det kanske inteär så ekonomiskt smart att köpa färsk ( gärna ekologiskt) kycklingfilé på väg hem från jobbet för att man inte vet vad man ska laga samma kväll
En ganska upprörande titel, men efter att ha läst två otroligt avslöjande böcker om vad dagens industriframställda mat består av och hur det tillverkas så är jag inte längre ett dugg fundersam över varför så många får cancer
Galet kanske, men kan man inte sova är det lika bra att göra något kreativt än att bara sno runt i lakan som till slut känns mer som en tvångströja än något rofyllt mot kroppen
Här skiner solen från en klarblå himmel och jag är rädd för att det inte kommer att bli så många storverk gjorda, varken i köket eller någon annanstans Det gäller att passa på och njuta medan det varar
Sila och pressa ut vattnet. Skrubba citronen i ljummet vatten, riv skalet fint. 1färdig skivad korv, t ex pepparoni, chorizo eller salami. 1prästost, gärna 1878, (17%)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.