Helgen fortsätter här hos oss i ett ganska lugnt mak. Minplaneringinförtjejmiddagen tog helt fel vändning och jag insåg att den där kvällen innan som jag tänkt förbereda middageninför fredagen blev en jobbkväll i stället
Rulla inialuminiumfolietillsammans med de kryddor som lossnat under tideniugnen. Jag hade turen att komma över ett fintinnanlår och valde då att köra en saftigrostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Snabb och enkel lax får man genom att stoppa den iugnen med ett täcke av creme fraiche. Blanda creme fraiche, fetaost, salt och peppar till en smet och bred över laxen
Om du vill använda skyn till sås är det viktigt att välja en ugnssäker form som har ungefär samma storlek som köttbiten annars kommer all köttsaft dunsta bort
Vem minnsinte skolans potatisbullar, antigen älskade eller det omvända. Även om det nu är länge sedan dess så kan man alltid laga tillsina egna med hjälp av fem enkla ingredienser
Alltså RIKTIGaioli är ju oslagbart gott. Och det är intespeciellt svårt att göra heller. Basen är en majonnäs, men INTE sån där köpemajonnäs - då kommer aiolinintebli god
Putsa ev köttet från hinnor. Lägg det i en stor plastpåse och häll på marinaden. Skiva köttet tunt, gärna på skärmaskin och lägg upp det på serveringsfat (om de går att frysa)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.