Häromdagen gjorde vi hemmagjord sushi tillmiddag och det blev riktigt gott faktiskt, det enda som inte blev helt bra var riset, det blev liksom lite för grötigt men det kanske är för att vi inte har en riskokare
Blanda pastagrädde, krossade tomater och riven ost. Detta fick det bli tillmiddagidag. Vi få hoppas att det håller i sig till helgen så att man hinner njuta av den också
-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås tillpasta
Servera gärna vitlöksbröd till. Idag blir det en riktig favorit som kommer i repris. 300 g färsk pasta. Och det roliga i det här är att när jag står och lagar det här för andra gången, så tänker jag "Men blev det här så gott egentligen
När man är ute och äter på restaurang så brukar det alltid finnas creme brule till dessert och det kan antingen vara jättegott eller mindre gott beroende på om det är gjort på riktigt eller inte
Att göra hemmagjord marinad till grillat kött är jätteenkelt och tar bara några minuter, dessutom slipper du alla onödiga tillsatser som det ofta finns i färdigköpta grillmarinader
Den här såsen är perfekt att blanda med pasta så att det blir riktigt krämigt. Koka blomkålsbuketterna i grönsaksbuljongen tills de mjuknat lite men fortfarande har lite spänst kvar
Min lilla familj var inne en sväng hos min svärfar och drack kaffe i eftermiddags, och sen körde vi iväg till glassbaren och fikade på lite glass efter det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.