1. Ha ner smör i en skål och pressa i vitlöken. Ställ in i micron ca 30 sekunder. 2. Rör ihop majonäs och creme fraiche och ha sedan ner den micrade vitlöken
För att lasagnen skulle bli glutenfri använde jag Sempers lasagneplattor och istället för en bechamel så kokade jag upp 3dl grädde när den fått en lite tjockare konsistens så la jag i 2dl grovriven parmesan och lät osten smälta. Sen varvade jag allt som vanligt och avslutade med mer parmesan på toppen, gräddade det hela i ugnen på 225grader i 40 minuter. Jag fick lägga på folie redan efter 10 minuter för att osten inte skulle bli bränd, så ha lite koll i början Sen njut av en väldigt god middag. 10 minuter för att osten inte skulle bli bränd, så ha lite koll i början
Tillsätt därefter det smälta smöret, lite i taget under vispning. En hemmagjord bearnaisesås är inte alls svår att få till, bara man tar det lugnt och försiktigt
Det är ju lite tråkigt att vara helylleheltigenomsupernyttig som jag är nuförtiden. Jag äter ju iochförsig mycket frukt, som ju är lite sött, men det finns liksom inget som riktigt slår en god liten kaka, chokladbit eller en rykande färskbryggd espresso med mjölk (som bara luktar sådär gott som kaffe kan göra, åååå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.