Ostsås. Smörj sedan en ugnsfast form och torka (vid behov) av zucchinilängderna med en torr kökshanduk och lägg i formen så att första lagret blir ”zucchiniplattorna”, nästkommande köttfärssåsen och slutligen ostsås – blir bara 2 lager så lägg tjocka lager med zucchinilängderna och hälften av köttfärssåsen och hälften av ostsåsen på vardera lager. Sätt in i ugnen och grädda tills ostsåsen fått fin färg ca 20 min och zucchinin känns lagom al dente (ska ju vara lite tuggmotstånd)
Jag hörde på radion tidigare att våren officiellt är här. Underbart. De tjocka ytterkläderna har bytts ut mot skalkläder, det börjar lekas ute på gatan igen ( utan reflexvästar
3 dl Risenta GI-smart müsli med gojibär, pumpa- &. 3 dl Risenta GI-smart müsli med gojibär, pumpa- &. Jag går i valet och kvalet om jag ska börja äta nyttigt igen
Jag använde en bit blå ädelost, brie och färskost med dill & gräslök. En ostsås klarar sig rätt bra själv, särskilt om någon eller några av ostarna har mycket karaktär, men det är gott att blanda ner något annat också
Favoriten av alla vegetariska recept måste nästan vara falafel. Ibland köper vi färdiga, frysta falafel och det kan vara bra att ha hemma i frysen, men inget slår att göra egna hemma
Hemmagjord rabarbersaft. God morgon. Idag ska jag och Felicia på presslunch på Vikinglines båt och prova deras barnmeny som Mikael Björklund tillsammans med några barn har satt ihop så det ser vi fram emot, hoppas att Felicia kommer att vara glad och nöjd under lunchen eller sova i sin vagn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.