Så nu blir det inlägg om rullar igen. Har ni saknat mina rullar. ) He, he. Jag har faktiskt gjort det. ) Denna gång blev det wraps/rullar med en god kyckling, champinjon- och baconröra
Sedan får den jäsa igen, endera lägger jag den i mina krukor, eller i franska formen. Jag lägger ihop allt i formen för bakmaskin, den knådar på program, nr 8
Hej hopp gummisnopp. Redan onsdag, jag blir mörkrädd. Men ack vad man hinner mycket om dagarna. (eftersom man aldrig hinner ta sig tid att tänka efter va klockan är) det säger bara poff så är klockan nio och det är dax att tänka på refrängen
Det händer att jag rensar ut i kokboksskåpet (skulle vilja kunna säga hyllan), men så lockas jag av någon fin kokbok jag stöter på och fyller återigen på
I samband med uppletandet av klippet där man gjorde steken så hittade jag även ett recept på potatis gratinerad i ugn med ost och grädde vilket bestämt skulle testas
I onsdags kunde du läsa den första delen i min serie på ämnet om att hitta sin optimala kost. Alla svar kommer i nästa del i min serie om att hitta just sin egen optimala kost och att våga lyssna till sin kropp
Jag hittar inget gällande det på svenska sidor men på engelska consumer. bl a Expressen påstås förbättra matsmältningen (på grund av levande bakteriekultur) vilket jag verkligen är i behov av
Här kommer två varianter på linsbiffar som jag har ätit i veckan. )#1 Tyckte linsbiffarna jag gjorde för ett tag sedan blev riktigt goda, men fetaost hade varit riktigt smaskigt att ha i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.