Men igår slog vi till på en klassisk räkcoktail, fast i ny tappning. men det är bara roligt och viktigt, tror jag, att drömma lite ihop ibland Klassisk rökcoktail i ny tappningBlandad salladMandrinerCoktailtomaterAvocadoKorianderGurkaToppa med räkor (Garna skalade för hand)
Då ska vi se då, vi har lite mat, dryck och bilder på lager som står i kö för att få komma med. Fortfarande ligger det restaurangbesök, en ny korvvariant, en god kaka och en vansinnigt god kalvrätt a'la Italien och väntar på plats i vårt kök
Klassiskt recept på rulltårta med sylt – gör så här. Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
Den här tjejen kom på något som otroligt många i vårt stressade samhälle längtade efter, ett bröd som jäser över natten, som man slipper knåda och ser ut och smakar som ett riktigt bageri bröd
Jag lägger det marinerade köttet i påsar och därefter in i frysen. Jag delar grytbitarna på hälften och mariner dem med två olika marinader som jag sedan fryser in
Detta lov fyller den käre kusinen på västkusten år. Då vi varit lediga hela förra veckan syntes ingen möjlighet för föräldrarna att ta ledigt även denna fredag men morföräldrarna kom till undsättning med det gentila erbjudandet att ta med gossarna redan onsdageftermiddag, ner till sommarstugan i Småland för att sedan fara på det efterlängtade kalaset
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.