Och det rycket gör vi med en riktigt god pizza som är både vegetarisk och glutenfri. Den kanske jag kan få fresta med den här första Köttfria måndagen efter midsommar
Stek champinjonernaoch krydda med salt och peppar. Koka upp grädde med fond och vin. Börja med såsen. Fördela fisken på varma tallrikar och arrangera sparrisochchampinjoner ovanpå
Blanda försiktigt ihop quinoan medsparris, svamp och purjo. Oj vad blåsigt och ruggigt det är idag, och oj vad jag längtar efter att vårvärmen ska återkomma, men det verkar vara trögt med det
Ta upp squashen och lägg på tallriken medchampinjonerochsparris. Det har varit ett bloggtunt år det senaste året och jag har kämpat med motivationsbrist gällande att fortsätta att skriva här
Rör ner cremé fraichen och vän i ost, pasta och grönsakerna, smaka av med salt och svartpeppar. Lägg upp på stora djupa tallrikar och toppa med parmaskinkan
Servera med pasta och strö över riven parmesan. Skär svampen i skivor ochsparrisen i bitar. Strimla kycklingen och bryn i hälften av fettet, ta ur kycklingen ur pannan och ställ åt sidan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.